Η αποστολή μας

Το JoinCargo είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφορών, που φέρνει άμεσα σε επαφή τις εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν εμπόρευμα με τους μεταφορείς που χρειάζονται φορτίο για να γεμίσουν τα φορτηγά τους. Αποστολείς και μεταφορείς αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους με ένα κλικ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η Ρωξάνη είναι η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της JoinCargo, και καθοδηγεί το στρατηγικό όραμα της εταιρείας προς νέες υπηρεσίες και γεωγραφικά πλαίσια. Η Ρωξάνη ήταν ανέκαθεν ενεργή στον κλάδο των μεταφορών. Εργάστηκε ως Supply Chain Manager στην εταιρεία Ferro στην Ελλάδα, όπου ανέλαβε να αναδιαμορφώσει τις διαδικασίες παραγωγής, μεταφοράς και αποθήκευσης. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, ανέλαβε τη θέση Supply & Demand Planner στην εταιρεία Omron Healthcare στην Ολλανδία, όπου ήταν υπεύθυνη για καινοτόμα project, όπως το Strategic Logistical Purchase Planning και τη διοργάνωση μίας νέας αποθήκης στο Ντουμπάι. Η Ρωξάνη έχει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μεταφορές, Διανομές και Logistics, από το πανεπιστήμιο Vrije του Άμστερνταμ.

Η Ειρήνη είναι η Country Manager της JoinCargo, υπεύθυνη για τη δημιουργία της στρατηγικής marketing της εταιρείας. Συνεργάζεται στενά με την ομάδα πωλήσεων και τους πελάτες σε καθημερινή βάση, ώστε να καταννοεί πλήρως την συμπεριφορά, τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών της JoinCargo. Πριν την JoinCargo, η Ειρήνη είχε θέση Digital Marketing Manager στην Globalgig, μία διεθνή εταιρεία τηλεπικοινωνιών με βάση το Λονδίνο, όπου έτρεχε καμπάνιες Paid Search & Display με conversion rate 5.2%. Επίσης, ήταν αρμόδια για τις καμπάνιες SMS και Email επικοινωνίας, τη συνεχή βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και τη δημιουργία product performance matrixes, μηνιαίων report και προτάσεων βελτίωσης των προϊόντων. Η Ειρήνη έχει Master στο Management από το Birkbeck College, University of London. Απολαμβάνει το δυναμικό περιβάλλον της JoinCargo , την ανάλυση δεδομένων της αγοράς και την αναζήτηση δημιουργικών λύσεων. Είναι πεπεισμένη ότι οι αποστολείς και οι μεταφορείς, οι ίδιοι που κλείνουν τις διακοπές τους, καλούν ταξί ή παραγγέλνουν φαγητό online, σύντομα θα ανακαλύψουν το νέο αγαπημένο τους app.

Η Ελένη είναι η sales representative της JoinCargo, συνεισφέροντας με ενθουσιασμό και φρέσκες ιδέες προσέγγισης που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της διαδικασίας. Προερχόμενη από το χώρο της ψυχοθεραπείας και ακολουθώντας τη φιλοσοφία της JoinCargo, επενδύει στην κατανόηση των πελατών, αναλύοντας πώς μπορεί να τους βοηθήσει η υπηρεσία. Πριν την JoinCargo, ήταν το πολυεργαλείο ενός ομίλου με 5 επιχειρήσεις, συντονίζοντας και επιβλέποντας τις εργασίες αυτών, και υπήρξε υπεύθυνη του εθελοντικού προσωπικού τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της Δυτικής Αττικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004. Σπούδασε στο St. George για αγγλομαθείς γραμματείς, ενώ παράλληλα με την JoinCargo, συντονίζει ομάδες με ψυχοδραματική τεχνική και διατηρεί εργαστήριο μεταποίησης επίπλων.

Ο Κωνσταντίνος είναι ο android developer της JoinCargo και υπευθυνος για την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας. Η αποστολή του είναι να δώσει στους πελάτες πρόσβαση στον κόσμο της κινητής, όπου θα μπορούν να απολαύσουν τις JoinCargo υπηρεσίες απλά και αποτελεσματικά. Καθημερινά, ο Κώστας προκαλεί το μαθηματικό του μυαλό αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τον αλγόριθμο της JoinCargo, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κινητών συσκευών. Άλλωστε, η επίλυση προβλημάτων είναι είναι το βασικό του προσόν, το οποίο εκμεταλλεύεται υποστηρίζοντας την ομάδα για κάθε τεχνικό πρόβλημα που προκύπτει. Ο κλάδος των μεταφορών υπήρξε κομμάτι της ζωής του Κώστα από όταν ήταν φοιτητής, καθώς εργάστηκε ως διανομέας με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας , και τους καλοκαιρινούς μήνες ως υπάλληλος σε μία εταιρεία κατασκευής και διανομής στρωμάτων. Ο Κώστας έχει πτυχίο Ψηφιακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο Σταύρος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πωλήσεων της JoinCargo. Καθημερινά, επικοινωνεί με νέους πελάτες, απλοποιώντας την πρώτη τους JoinCargo εμπειρία. Επιπλέον, συνεισφέρει στο λογιστικό τμήμα, με τις ικανότητές του στα οικονομικά. Ο Σταύρος απολαμβάνει την επικοινωνία με μελλοντικούς πελάτες ενώ η επόμενή του πρόκληση είναι να γίνει ο νέος CFO της JoinCargo. O Σταύρος προέρχεται από τη βιομηχανία του τουρισμού, έχονας ξεκινήσει την καριέρα του από τον όμιλο Airotel, όπου προσέφερε υπηρεσίες λογιστικής. Τους πρώτους 5 μήνες της πορείας του, πήρε προαγωγή σε Debit Collection Manager, διαχειριζόταν δηλαδή έσοδα €80.000 το μήνα. Έχει πτυχίο οικονομικών από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πάτρας.

Η Έλλη είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση πελατών της JoinCargo, με βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών αποστολέων και μεταφορέων. Καθημερινά επικεντρώνεται στην επικοινωνία της με τους πελάτες, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν την τέλεια JoinCargo εμπειρία, και ως αποτέλεσμα συνεισφέρει γνώσεις και ικανότητες στο product development . Η Έλλη θεωρεί τη JoinCargo απαραίτητο εργαλείο για αποστολείς και μεταφορείς και είναι αποφασισμένη να τους το αποδείξει. H Έλλη έχει ανεξάρτητη και δημιουργική σκέψη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των εξόδων της, δουλεύοντας ως ταμίας, προωθήτρια και brand activator, συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως η Nestle και η P&G. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Η Marianne είναι η UX και Graphic Designer της JoinCargo. Στόχος της είναι η αλληλεπίδραση των χρηστών με το website της JoinCargo να είναι μία ευχάριστη εμπειρία και η χρήση της πλατφόρμας μια εύκολη διαδικασία. Δημιουργεί μοναδικά γραφικά για τις καμπάνιες marketing. Η Marianne έχει σπουδάσει και έχει εμπειρία σε τρεις διαφορετικούς τομείς, εκείνους της Ψυχολογίας, της Εργονομίας και του Web Technology. Συνδυάζει την ανθρώπινη επιστήμη, τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για να εξασφαλίζει ποιοτικά αποτελέσματα. Έχει εργασιακή εμπειρία στη Γνωστική Εργονομία και το UX Design. Έχει εργαστεί ως Merchandiser για όλα τα καταστήματα "Πλαίσιο" στην Ελλάδα, όπου ήταν υπεύθυνη για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων, χρησιμοποιόντας οπτικά μέσα αλλά και για τη διαμόρφωση του χώρου για την καλύτερη εμπειρία του πελάτη στο κατάστημα. Είναι Web Designer τα τελευταία 7 χρόνια, έχοντας σχεδιάσει πάνω από 30 ιστοσελίδες. Το 2014 ίδρυσε έναν από τους πιο γνωστούς ταξιδιωτικούς οδηγούς για οικογένειες με παιδιά στην Ελλάδα, το «Family Goes Out in Greece».

Η Στεφανία είναι η sales representative της JoinCargo. Μέρος των καθηκόντων της είναινα συνομιλεί με εταιρείες που πραγματοποιούν μεταφορές, να αναγνωρίζει τις ανάγκες τους και να τους προτείνει μία πρωτοποριακή λύση, προωθώντας την καινοτόμο ιδέα της JoinCargo. Της αρέσει να φέρνει εις πέρας δύσκολες αποστολές, να αποδεικνύεται χρήσιμη και να βοηθάει την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί. Θέλει να κάνει την JoinCargo το must-have εργαλείο για κάθε εταιρεία που μεταφέρει εμπορεύματα. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Εθνική Ασφαλιστική, όπου ήταν υπεύθυνη για την επιμέλεια και σύναψη ασφαλιστικών συμβολαίων. Η Στεφανια είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η Ειρήνη ειναι sales agent στην JoinCargo. Επικοινωνεί καθημερινά με νέους πελάτες και τους ξεναγεί στην πρώτη τους εμπειρία στον online κόσμο μεταφορών. Έχοντας εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, καθώς υπήρξε πωλήτρια σε μεγάλο αρτοποιείο, και έχοντας ως οδηγό τη φιλοσοφία της JoinCargo, βοηθάει τους πελάτες να κατασταλάξουν στην καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες τους δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα. Βρίσκει ιδιαίτερα ευχάριστη και ενδιαφέρουσα την καθημερινή αλληλεπίδραση που έχει με εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους και χαίρεται που της δίνεται η δυνατότητα να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο University of Toulouse σε συνεργασία με το NYC της Αθήνας .

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 694 30 86 565
EMAIL: support@joincargo.com