Η αποστολή μας

Το JoinCargo είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφορών, που φέρνει άμεσα σε επαφή τις εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν εμπόρευμα με τους μεταφορείς που χρειάζονται φορτίο για να γεμίσουν τα φορτηγά τους. Αποστολείς και μεταφορείς αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους με ένα κλικ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η Ρωξάνη είναι η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της JoinCargo, και καθοδηγεί το στρατηγικό όραμα της εταιρείας προς νέες υπηρεσίες και γεωγραφικά πλαίσια. Η Ρωξάνη ήταν ανέκαθεν ενεργή στον κλάδο των μεταφορών. Εργάστηκε ως Supply Chain Manager στην εταιρεία Ferro στην Ελλάδα, όπου ανέλαβε να αναδιαμορφώσει τις διαδικασίες παραγωγής, μεταφοράς και αποθήκευσης. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, ανέλαβε τη θέση Supply & Demand Planner στην εταιρεία Omron Healthcare στην Ολλανδία, όπου ήταν υπεύθυνη για καινοτόμα project, όπως το Strategic Logistical Purchase Planning και τη διοργάνωση μίας νέας αποθήκης στο Ντουμπάι. Η Ρωξάνη έχει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μεταφορές, Διανομές και Logistics, από το πανεπιστήμιο Vrije του Άμστερνταμ.

Ο Σπύρος είναι ο web developer της JoinCargo. Καθημερινά κάνει το όραμα της JoinCargo πραγματικότητα, υιοθετώντας κορυφαίες τεχνολογίες ώστε το σύστημα της εταιρείας να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Απολαμβάνει να υποστηρίζει την ομάδα στις καθημερινές της δραστηριότητες μέσα από γραμμές κώδικα. Πριν έρθει στη JoinCargo, ο Σπύρος ήταν ένας από τους founders της BuzzTera, εταιρείας κατασκευής website, με πελάτες όπως ο δήμος Λουτρακίου και ο δήμος Αγίων Θεοδώρων. Παράλληλα, εργάστηκε στην εταιρεία Medusa Technologies, ως Team Leader και Senior Developer, ηγούμενος μίας ομάδας 7 ατόμων. Ο Σπύρος υπήρξε με την Medusa από τα πρώτα της βήματα, όπου η σωστή ηγεσία της ομάδας από μέρους του, καθοδηγούμενη από το όραμα του ιδιοκτήτη δημιούργησε τον κεντρικό πυρήνα της εταιρείας, πάνω στον οποίο αναπτύχθηκαν οι μετέπειτα δραστηριότητές της. Ο Σπύρος είναι πτυχιούχος Computer Science από το πανεπιστήμιο του East London.

Η Ειρήνη είναι η Marketing & Communication Manager της JoinCargo, υπεύθυνη για τη δημιουργία της στρατηγικής marketing της εταιρείας. Συνεργάζεται στενά με την ομάδα πωλήσεων και τους πελάτες σε καθημερινή βάση, ώστε να καταννοεί πλήρως την συμπεριφορά, τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών της JoinCargo. Πριν την JoinCargo, η Ειρήνη είχε θέση Digital Marketing Manager στην Globalgig, μία διεθνή εταιρεία τηλεπικοινωνιών με βάση το Λονδίνο, όπου έτρεχε καμπάνιες Paid Search & Display με conversion rate 5.2%. Επίσης, ήταν αρμόδια για τις καμπάνιες SMS και Email επικοινωνίας, τη συνεχή βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και τη δημιουργία product performance matrixes, μηνιαίων report και προτάσεων βελτίωσης των προϊόντων. Η Ειρήνη έχει Master στο Management από το Birkbeck College, University of London. Απολαμβάνει το δυναμικό περιβάλλον της JoinCargo , την ανάλυση δεδομένων της αγοράς και την αναζήτηση δημιουργικών λύσεων. Είναι πεπεισμένη ότι οι αποστολείς και οι μεταφορείς, οι ίδιοι που κλείνουν τις διακοπές τους, καλούν ταξί ή παραγγέλνουν φαγητό online, σύντομα θα ανακαλύψουν το νέο αγαπημένο τους app.

Ο Mario Stavri είναι ο Sales Manager της JoinCargo. Δημιουργεί, αναπτύσσει, εφαρμόζει και εξελίσσει τη στρατηγική πωλήσεων της εταιρείας, με στόχο η JoinCargo να αποτελεί ένα προϊόν αναγκαίο για τους πελάτες. Ο Μάριος φέρνει στην εταιρεία 5 χρόνια εμπειρίας από την παγκόσμια κοινότητα start-up, καθώς υπήρξε συνιδρυτής και Country Manager Ελλάδας και Κύπρου, της start-up Book’n’Bloom. Εκεί, αύξησε το customer conversion από 7% σε 20%, λανσάροντας ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο περιλάμβανε στο πακέτο εγγραφής υπηρεσίες digital marketing. Ακόμα, πήρε την πρωτοβουλία να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες εγγραφής των πελατών, ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό που προσέθεσε, κάνοντας τη διαφορά, ήταν η «Υπενθύμιση ραντεβού με sms», η οποία μείωσε την ακύρωση ραντεβού εως και 98%. Πετυχαίνοντας πάνω από 3.000 εγγραφές σε Ελλάδα και Κύπρο, η Book’n’Bloom κατάφερε να σηκώσει 11,5 εκατομμύρια χρηματοδότηση. Ο Μάριος σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο Κωνσταντίνος Μήτσιος Ο Κώστας είναι ο android developer της JoinCargo και υπευθυνος για την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας. Η αποστολή του είναι να δώσει στους πελάτες πρόσβαση στον κόσμο της κινητής, όπου θα μπορούν να απολαύσουν τις JoinCargo υπηρεσίες απλά και αποτελεσματικά. Καθημερινά, ο Κώστας προκαλεί το μαθηματικό του μυαλό αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τον αλγόριθμο της JoinCargo, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κινητών συσκευών. Άλλωστε, η επίλυση προβλημάτων είναι είναι το βασικό του προσόν, το οποίο εκμεταλλεύεται υποστηρίζοντας την ομάδα για κάθε τεχνικό πρόβλημα που προκύπτει. Ο κλάδος των μεταφορών υπήρξε κομμάτι της ζωής του Κώστα από όταν ήταν φοιτητής, καθώς εργάστηκε ως διανομέας με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας , και τους καλοκαιρινούς μήνες ως υπάλληλος σε μία εταιρεία κατασκευής και διανομής στρωμάτων. Ο Κώστας έχει πτυχίο Ψηφιακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η Νάντια είναι η Marketing Coordinator της JoinCargo. Στα καθήκοντά της συμπεριλαμβάνονται το brand messaging, η επιμέλεια του υλικού εταιρικής επικοινωνίας, το περιεχόμενο των online και offline δημιουργικών campaigns και γενικά καθήκοντα δημοσίων σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων και των μετρήσεων των σχετικών αποτελεσμάτων. Παρακολουθεί τις τάσεις της αγοράς ώστε να διατηρεί προβάδισμα από τους ανταγωνιστές, αλλά περισσότερο απολαμβάνει να εκπλήσσει τους πελάτες της JoinCargo με δημιουργικές δραστηριότητες επικοινωνίας. Πριν την JoinCargo, η Νάντια ήταν Communications Manager της ναυτιλιακής εταιρείας GKC, όπου έκανε τη διαφορά δημιουργώντας την εταιρική παρουσίαση, με την οποία εκπροσωπήθηκε και τελικά επιλέχθηκε η εταιρεία, ώστε να καταστεί ένα από τα 17 ιδρυτικά μέλη της ECOMASYN. Στη συνέχεια, συνεισέφερε στον νέο οργανισμό, αναλαμβάνοντας τα εταιρικά social media. Έπειτα, εργάστηκε στο PR agency Phocus ως account manager για τις φαρμακευτικές εταιρείες AbbVie, Mylan και Elpen, όπου διαχειρίστηκε καμπάνιες ενημέρωσης κοινού με προϋπολογισμό 50K. Η Νάντια είναι αφοσιωμένη στο οικοσύστημα των start-up, και εργάζεται πάνω στο δικό της project, την start-up Nymfee (λογισμικό διοργάνωσης destination wedding), με την οποία κέρδισε την 3η θέση στο CruiseInn 2017. Η Νάντια έχει Master στις Δημόσιες Σχέσεις από το πανεπιστήμιο Southampton Solent της Αγγλίας.

Ο Σταύρος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πωλήσεων της JoinCargo. Καθημερινά, επικοινωνεί με νέους πελάτες, απλοποιώντας την πρώτη τους JoinCargo εμπειρία. Επιπλέον, συνεισφέρει στο λογιστικό τμήμα, με τις ικανότητές του στα οικονομικά. Ο Σταύρος απολαμβάνει την επικοινωνία με μελλοντικούς πελάτες ενώ η επόμενή του πρόκληση είναι να γίνει ο νέος CFO της JoinCargo. O Σταύρος προέρχεται από τη βιομηχανία του τουρισμού, έχονας ξεκινήσει την καριέρα του από τον όμιλο Airotel, όπου προσέφερε υπηρεσίες λογιστικής. Τους πρώτους 5 μήνες της πορείας του, πήρε προαγωγή σε Debit Collection Manager, διαχειριζόταν δηλαδή έσοδα €80.000 το μήνα. Έχει πτυχίο οικονομικών από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πάτρας.

Η Έλλη είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση πελατών της JoinCargo, με βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών αποστολέων και μεταφορέων. Καθημερινά επικεντρώνεται στην επικοινωνία της με τους πελάτες, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν την τέλεια JoinCargo εμπειρία, και ως αποτέλεσμα συνεισφέρει γνώσεις και ικανότητες στο product development . Η Έλλη θεωρεί τη JoinCargo απαραίτητο εργαλείο για αποστολείς και μεταφορείς και είναι αποφασισμένη να τους το αποδείξει. H Έλλη έχει ανεξάρτητη και δημιουργική σκέψη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των εξόδων της, δουλεύοντας ως ταμίας, προωθήτρια και brand activator, συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως η Nestle και η P&G. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 694 30 86 565
EMAIL: support@joincargo.com