ΤΥΠΟΣ

Με 8 υπαλλήλους και κεφάλαιο 700.000 ευρώ, ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε!

Σεπτέμβριος 12, 2018

JoinCargo: «Θέλουμε οι online μεταφορές να είναι τόσο φυσικές, όσο και το να παραγγέλνεις το φαγητό σου online»

Ιούλιος 2, 2018

To online εργαλείο αναζήτησης φορτηγών ΔΧ, μέσα από το οποίο οι εταιρείες κλείνουν χώρο για το φορτίο τους και οι μεταφορείς γεμίζουν τα φορτηγά τους.

Ιούνιος 3, 2018

Η JoinCargo, η Pulse and Opinion και η BoiCos επελέγησαν ως οι καλύτερες ανάμεσα στις 50 που δήλωσαν συμμετοχή. Πέτυχαν όχι μόνο να γίνουν αντικείμενο συζήτησης για μία εβδομάδα στο χώρο των επενδύσεων και της τεχνολογίας, αλλά και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, το δίκτυο και τις επαφές για να αναπτύξουν άμεσα στρατηγική συνεργασία με αμερικανικές επιχειρήσεις.

Μάιος 9, 2018

Η JoinCargo, η Pulse and Opinion και η BoiCos επελέγησαν ως οι καλύτερες ανάμεσα στις 50 που δήλωσαν συμμετοχή. Πέτυχαν όχι μόνο να γίνουν αντικείμενο συζήτησης για μία εβδομάδα στο χώρο των επενδύσεων και της τεχνολογίας, αλλά και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, το δίκτυο και τις επαφές για να αναπτύξουν άμεσα στρατηγική συνεργασία με αμερικανικές επιχειρήσεις.

Μάιος 11, 2018

Τρεις ελληνικές Startups ταξίδεψαν στο Orange Country της California για να συμμετάσχουν στο ταχύρυθμο πρόγραμμα Accelerate Greece, ένα δωρεάν πρόγραμμα «επιτάχυνσης» για Έλληνες επιχειρηματίες, με σκοπό τη δημιουργία του επόμενου «κύματος» επιτυχημένων Ελληνικών τεχνολογικών εταιριών.

Μάιος 11, 2018

Η Ρωξάνη μιλαέι στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή StartUp Reporters για την ιδέα, τον τρόπο λειτουργίας, τη μέχρι τώρα πορεία και τα επόμενα βήματα της JoinCargo.

Απρίλιος 10, 2018

10 πετυχημένοι Έλληνες startuppers απαντούν τι σημαίνει για αυτούς το να είναι κάποιος Entrepreneur!

Φεβρουάριος 2, 2018

Με αφορμή την Πρωτοχρονιά, πετυχημένοι Έλληνες startupers και απαντούν στην ερώτηση: «Τι κρατάτε από το 2017 και τι στόχο θέλετε να πετύχετε μέσα στο 2018;».

Δεκέμβριος 29, 2017

Θέλουμε οι online μεταφορές να είναι τόσο φυσικές, όσο και το να κλείνεις τα εισιτήρια ή να παραγγέλνεις το φαγητό σου online

Νοέμβριος 10, 2017

Μια έξυπνη πλατφόρμα που «γεμίζει» τα φορτηγά και εξυπηρετεί τους επαγγελματίες. H εμπειρία έχει αποδείξει πως η αφορμή για τη «γένεση» μιας επιτυχημένης ιδέας, δεν μπορεί παρά να είναι κάποια ανάγκη που υπάρχει μεν, αλλά μένει ανικανοποίητη.

Σεπτέμβριος 13, 2017

Την Τρίτη 2 Μαΐου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Δοκίμασε κάτι νέο» στην οικία του Ολλανδού πρέσβη, στο Κολωνάκι όπου έγινε η παρουσίαση της online μηχανής αναζήτησης της JoinCargo με εκπροσώπους από τον χώρο των επιχειρήσεων και των μεταφορών.

Μάιος 9, 2017

Eκδήλωση, στην οικία του Ολλανδού πρέσβη, πραγματοποίησε η Join Cargo,η διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφορών, που φέρνει σε επαφή εταιρείες και μεταφορείς, με στόχο τη βέλτιστη και αποδοτικότερη διεξαγωγή δρομολογίων.

Μάιος 5, 2017

Η κρίση απαιτεί καινοτόμες ιδέες

Μάιος 4, 2017

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, γιορτάσαμε την επιτυχία μιας start-up... Ονομάζεται JoinCargo, και είναι ένα είδος Taxibeat για εμπορευματικές μεταφορές. Η δέσμευσή τους και το επίπεδο ανθρώπινου κεφαλαίου είναι υψηλά και η δημιουργικότητά τους άφθονη. Ο γνωστός brand strategist Peter Economides, ήρθε σπίτι μου για να επαινέσει τη JoinCargo και τη CEO της...

Μάιος 5, 2017

Oι επαγγελματiες «κλεiνουν» τις μεταφορές τους εύκολα & με ασφάλεια και ρεαλιστικές τιμές online

Απρίλιος 1,2017

JoinCargo : Μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φέρνει άμεσα σε επαφή τις εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν εμπόρευμα με τους μεταφορείς που χρειάζονται φορτίο για να γεμίσουν τα φορτηγά τους

Δεκέμβριος, 2016

Μια καινοτόμος ιδέα μέσα στην κρίση, τα φορτηγά και χρηματοδοτήσεις ύψους 400.000 ευρώ: Αυτή είναι η ιστορία της JoinCargo.

Νοέμβριος 3, 2016

Στην JoinCargo η τιμολόγηση γίνεται με βάση το φορτίο και όχι το δρομολόγιο!

Οκτώβριος 9, 2016

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας JoinCargo περιγράφει, σε συνέντευξη στο metaforespress.gr, η ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος, Ρωξάνη Κουτσολούκα.

Σεπτέμβριος 30, 2016

H JoinCargo μεταξύ των ιστοριών επιτυχίας της οργάνωσης Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative)

Ιούνιος, 2016

Πίσω από την νεοσύστατη JoinCargo, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ενώνοντας ψηφιακά τις ανάγκες εταιρειών για μεταφορές με τα ιδανικά διαθέσιμα επαγγελματικά οχήματα, βρίσκεται μια νεαρή Ελληνοολλανδέζα.

Ιούνιος, 2016

Η Ρωξάνη συνέλαβε την ιδέα μιας πλατφόρμας στο διαδύκτυο που θα διευκολύνει όσους ψάχνουν μεταφορείς για να μεταφέρουν προιόντα.

Μάιος 9, 2016

H καινοτόμος παρέμβαση της JoinCargo στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εκτυπώσεων και της συσκευασίας.

Μάιος, 2016

H Ελληνο-ολλανδή που γεμίζει τα άδεια φορτηγά των ελληνικών δρόμων συγκέντρωσε 400.000 ευρώ

Απρίλιος 20, 2016

Η Ρωξάνη Κουτσολουκά, ιδρύτρια της JoinCargo εξηγεί πως προέκυψε η ιδέα για την Startup εταιρεία της, την έως τώρα πορεία της και πως βιώνει γενικά, το να είσαι νέος επιχειρηματίας.

Απρίλιος 5, 2016

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, 12 άνθρωποι συνεργάστηκαν για τη συλλογή, συσκευασία και μεταφορά ενός τόνου πορτοκάλια στην πύλη Ε1 στον Πειραιά. Το JoinCargo μέσω της πλατφόρμας του βρήκε τον μεταφορέα που είχε το πάθος και τη θέληση να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια εθελοντικά.

Μάρτιος 4, 2016

Μία έξυπνη ιδέα που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων, με σημαντικό όφελος για όλους. Η Ελληνική Start Up που προσφέρει on-demand μίσθωση φορτίων μεταφορών.

Φεβρουάριος 29, 2016

Η επιτυχία μιας Start up στον τομέα των μεταφορών.

Φεβρουάριος 10, 2016

Η λέξη-κλειδί που καθορίζει την κουλτούρα των Start-ups είναι η ταχύτητα. Κινείσαι γρήγορα - μαθαίνεις γρήγορα - προσαρμόζεσαι γρήγορα. Ναι, είναι μια κουλτούρα κατάλληλη και αναγκαία στην Ελλάδα της κρίσης!

Ιανουάριος 11, 2016

Η Ρωξάνη Κουτσολουκά, η 29χρονη ιδρύτρια του JoinCargo, κατάφερε χρηματοδότηση ύψους 100.000€ από Βρετανό angel, μετά τη διάκρισή της στον περυσινό διαγωνισμό Squeeze, όπου κατέκτησε το πρώτο βραβείο.

Δεκέμβριος 10, 2015

Στόχος είναι οι συνεργάτες μας, μεταφορείς και αποστολείς, να αναπτύξουν συνέργειες μεταξύ τους μέσω του JoinCargo, που θα είναι για αυτούς το βασικό συστατικό ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της επιχείρησής τους.

Νοέμβριος 24, 2015

Η επιχειρηματική ιδέα της Ρωξάνη Κουτσολουκά γέμισε τα άδεια φορτηγά των ελληνικών δρόμων.

Σεπτέμβριος 18, 2015

Η 29χρονη Ελληνο-ολλανδή που γέμισε τα άδεια φορτηγά των ελληνικών δρόμων.

Σεπτέμβριος 18, 2015

Το ενδιαφέρον των κριτών μονοπώλησε το JoinCargo.

Αύγουστος 14, 2015

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Finals & Awards του Ελληνικού MITEF Startup Ανταγωνισμού, η Ρωξάνη Κουτσολουκά, Ιδρυτής της Joincargo, μίλησε ζωντανό μπροστά σε ένα πάνελ υψηλού προφίλ κριτών, σε στελέχη επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες και επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιούλιος 1, 2015

Μερικοί χρησιμοποιούν την κρίση ως μια ευκαιρία για να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση - ανάμεσα τους βρίσκεται και μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει τις μεταφορές στην Ελλάδα πιο αποδοτικές.

Ιούλιος 15, 2015

Οι 10 finalists που προκρίνονται στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Ιούνιος 9, 2015

Επιχειρηματίες στον κλάδο της τεχνολογίας στην φλέγουσα startup σκηνή στην Ελλάδα αντιστέκονται ενός θλιβερού μέλλοντος.

Μάιος 19, 2015

Οι 25 startups που πέρασαν στους ημιτελικούς του Startup Competition που διοργανώθηκε από το Φόρουμ Επιχειρηματικότητας του ΜΙΤ στην Ελλάδα, που δίνει ένα 3μηνο επιχειρηματικό πρόγραμμα.

Μάιος 12, 2015

Η JoinCargo δίνει συνέντευξη στο Γαλλογερμανικό κανάλι Arte για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Χρηματοδότησης.

Ιανουάριος 17, 2015

Η καινοτομία της JoinCargo παρουσιάζεται στο Orange Grove.

Νοέμβριος 18, 2014

Η JoinCargo κάνει τη ζωή των μεταφορέων πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Ιούνιος 2, 2014

Η ιδέα μιας online πλατφόρμας μεταφορών ωρίμασε. Σε αυτή την πλατφόρμα, οι μεταφορείς και οι αποστολείς εμπορευμάτων μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλο με μερικά κλικ, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα, τις δυνατότητες, την οικονομία και το περιβάλλον.

Μάιος 27, 2014

Orange Grove: Το μέρος όπου μεγαλώνει η επιχειρηματικότητα.

Ιανουάριος 18, 2014

«Σκεφτόμουν συνεχώς τον άδειο χώρο στα φορτηγά», είπε η Roxane, κι έτσι προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που ενώνει τη ζήτηση και την προσφορά στον χώρο των μεταφορών.

Ιανουάριος 9, 2014

Η αγορά μεταφορών στην Ελλάδα μπορεί και θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική. Η Ολλανδή Roxane Koutsolouka επιθυμεί να το κάνει πραγματικότητα λανσάροντας μια online πλατφόρμα μεταφορών.

Δεκέμβριος, 2013

Aποτελεσματικές οικονομικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Νοέμβριος 25, 2013

Τα φορτηγά συχνά εκτελούν δρομολόγια χωρίς φορτίο. Θα μπορούσε να γίνεται αλλιώς.

Οκτώβριος 15, 2013

Οι ιδέες μπορούν να γεννήσουν νέες επιχειρηματικές καινοτομίες.

Σεπτέμβριος, 2013

Εγκαίνια με ελληνοολλανδικό «αέρα» και καλωσόρισμα των πρώτων συμμετεχόντων.

Σεπτέμβριος 27, 2013

Ένας «πορτοκαλεώνας» επιχειρηματικότητας στην καρδιά της Αθήνας.

Σεπτέμβριος 26, 2013

Orange Grove, ένας co-working χώρος που προσφέρει δικτύωση στους Έλληνες και Ολλανδούς νέους επιχειρηματίες.

Σεπτέμβριος 25, 2013

Οι νέοι επιχειρηματίες που θα φιλοξενήσει το «Orange Grove».

Σεπτέμβριος 25, 2013

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 694 30 86 565
EMAIL: support@joincargo.com