Γιατί με την JoinCargo;

Εξοικονόμησε χρήματα για την εταιρία σου
μειώνοντας το κόστος των μεταφορών σας

Πρότεινε JoinCargo

Τι ακριβώς κάνει η JoinCargo;

H JoinCargo είναι το online εργαλείο αναζήτησης φορτηγών ΔΧ, μέσα από το οποίο οι εταιρίες κλείνουν χώρο για το φορτίο τους χωρίς τηλέφωνα, χωρίς διαπραγματεύσεις. Πώς; Οι μεταφορείς δηλώνουν καθημερινά τις περιοχές που κινούνται, εσύ δηλώνεις τον όγκο του φορτίου που θέλεις να μεταφέρεις και η JoinCαrgo σας συνδέει αποτελεσματικά. Έτσι, πληρώνεις μόνο για το χώρο στο φορτηγό που επιλέγεις, πετυχαίνοντας εως και 40% χαμηλότερες τιμές.

Σε ποιούς απευθύνεται η JoinCargo;

Η JC απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που μεταφέρει φορτία, δηλαδή παραγωγούς, κατασκευαστές, χονδρέμπορους, προμηθευτές, κέντρα αποθήκευσης και διανομής. Εξυπηρετούμε μόνο εταιρείες, οπότε μεταφορές-μετακομίσεις ιδιωτών δυστυχώς είναι εκτός του εύρους των πελατών μας.

Έχω ήδη μόνιμο συνεργάτη μεταφορών, γιατί να προτιμήσω την JoinCargo;

Η JoinCargo δεν είναι ανταγωνιστική προς τον συνεργάτη σου, αφού δεν είναι μεταφορική. Μπορεί ο μεταφορέας σου να είναι στην πλατφόρμα και να εξακολουθήσετε να συνεργάζεστε! Και αν δεν είναι διαθέσιμος, έχεις επιπλέον επιλογές συνεργατών σε περιόδους εποχικότητας, μεγάλου φόρτου εργασίας, ή για απομακρυσμένα δρομολόγια.

Χρησιμοποιώ δικά μου φορτηγά, απευθύνεστε σε εμένα;

Πολλοί από τους πελάτες χρησιμοποιούν ως βασικό μέσο για τις μεταφορές τους το δικό τους φορτηγό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου χρειάζονται υποστήριξη: Η άδεια του οδηγού, τα σέρβις, οι παραγγελίες τελευταίας στιγμής, η εποχικότητα. Συνυπολόγησε σε αυτά το κόστος σε απομακρυσμένα δρομολόγια και τις άδειες επιστροφές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η JoinCargo μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά στο φορτηγό σου.

Γιατί να αλλάξω τον τρόπο που μεταφέρω μέχρι σήμερα τα φορτία μου;

Πλέον online κλείνεις εισιτήρια, παραγγέλνεις φαγητό και κάνεις τραπεζικές συναλλαγές. Γιατί; Γιατί ξέρεις ότι είναι μία γρήγορη και ασφαλής διαδικασία. Κλείσε από σήμερα και τις μεταφορές σου online, και γλίτωσε χρόνο από άσκοπα τηλέφωνα. Επιπλέον, με τη χρήση της JoinCargo θα μειώσεις το κόστος των μεταφορών σου αφού θα τιμολογείσαι μόνο για το φορτίο σου και όχι για ολόκληρο το φορτηγό. Συνοψίζοντας: χρόνος, ασφάλεια και μειωμένο κόστος δεν είναι αρκετά καλοί λόγοι για να αλλάξεις σήμερα τις συνήθειες των μεταφορών σου;

Ποιά είναι τα οφέλη της χρήσης της JoinCargo;

Η χρήση της JoinCargo συνδυάζει την ταχύτητα και την απλότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών με ένα πραγματικά ποιοτικό δίκτυο μεταφορών. Κλείσε φορτηγό online, γλίτωσε από τα τηλέφωνα, πλήρωσε μόνο το φορτίο σου, και απόλαυσε προσωπική εξυπηρέτηση. Τί άλλο θες;

Δεν έχω χρόνο να μπαίνω online, γιατί να μη συνεχίσω να παίρνω τηλέφωνα;

Η διαδικασία υποβολής αιτήματος παίρνει περίπου δύο λεπτά - απλώς δηλώνεις σημεία παραλαβής/παράδοσης και το φορτίο σου και επιλέγεις μεταφορέα. Επιπλέον, το ιστορικό σου αποθηκεύεται ώστε να μην χρειάζεται να καταχωρείς τα στοιχεία σου ξανά και ξανά με κάθε νέο αίτημα. Άλλωστε μην ξεχνάς πως με την JoinCargo κλείνεις φορτηγό με ήδη προγραμματισμένο δρομολόγιο και χώρο για το φορτίο σου, με τιμές από πολλές μεταφορικές. Σκέψου πόση ώρα θα σου έπαιρνε να μαζέψεις αυτην την πληροφορία τηλεφωνικά.

Τι φορτηγά έχει η JoinCargo;

Η JoinCargo δεν είναι εταιρεία μεταφορών, συνεπώς δεν διαθέτουμε δικά μας φορτηγά. Συνεργαζόμαστε με μεταφορείς οι οποίοι διαθετουν από βαν μέχρι τριαξονικά συρόμενα κι επικαθήμενα, ενώ το δίκτυό μας εμπλουτίζεται συνεχώς.

Τι είδους φορτία μπορώ να μεταφέρω μέσω της πλατφόρμας;

Στην αναζήτηση μπορείς να επιλέξεις ευρωπαλέτα, βιομηχανική παλέτα, κιβώτιο ή το πεδίο «άλλο» ώστε να ορίσεις τις διαστάσεις του φορτίου σου, αν δεν εμπίπτει σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η JC ώστόσο δεν εξυπηρετεί υπηρεσίες courrier. Όπως ορίζεται από το νόμο, επιτρέπεται να μεταφερθεί μέσω της JoinCargo οποιοδήποτε φορτίο, εκτός από επικίνδυνα, παράνομα και εύφλεκτα υλικά. Και φυσικά, αν μεταφέρεις τρόφιμα ή χημικά φρόντισε να επιλέξεις τα αντίστοιχα φίλτρα ώστε να τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας

Γιατί οι τιμές είναι τόσο οικονομικές σε σχέση με τη μεταφορική μου; Ποιό είναι το κόλπο;

Κανένα κόλπο. Όταν επιλέγεις το δίκτυο της JoinCargo, διαλέγεις ένα φορτηγό που κινείται ήδη στις περιοχές που αναζητείς και με χώρο για το φορτίο σου. Δηλαδή, αντί να κλείνεις ολόκληρο φορτηγό για 3 παλέτες, τις στέλνεις με ένα συνδυαστικό δρομολόγιο. Έτσι, μπορείς να πετύχεις έως και 40% χαμηλότερη τιμή, με διαφάνεια. Ταυτόχρονα, αυτή η συνεργασία συμφέρει και τον μεταφορέα καθώς κερδίζει περισσότερο από κάθε δρομολόγιό του, οπότε εκτός από καλή τιμή λαμβάνεις και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Είναι απλή λογική.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 694 30 86 565
EMAIL: support@joincargo.com